top of page

Microblading: 3000kr 

Inkl. påfyll mellom 4-6 uker.

Påfyll microblading 1000kr

Powder brows: 3200kr

 inkl. påfyll mellom 3-6 uker.

inkl. After care kit.

påfyll Powder brows :1500kr

For Touch up/Påfyll fra andre salong og oppretting av mislykket pmu, Bestill Gratis konsultasjon! 48484421.

Hvis du vurderer noen form for PMU-les videre.

Permanent Make up (PMU)

NB! 18 års aldergrense!

Permanent Make-up er en form for kosmetisk tatovering. Teknikk som benyttes til permanent Make up referes ofte til som "micro pigmen-implanasjon", "contour make up" eller dermografi. Permanent kosmetisk Make up teknikk består i å implantere bittesmå pigmenter ca 0,5 mm ned I huden. -ned til dermis/lærhuden.

Jeg benytter rene, sterile ISO sertifiserte og godkjente produkter og utstyr fra master og utfører den nyeste teknikken på markedet i dag.

Vedlikehold 3-6 uker etter første behandling er alltid inkludert hos meg, I samråd med deg blir vi enige om arbeidet som skal utføres-gjerne book deg time. Konstulasjon er gratis.

Behandlingen er tilnærmet smertefri-det blir benyttet god bedøvelseskrem.

Med en gang etter behandling ser fargen 30-40% mørkere ut enn den vil bli når de har helet i løpet av 3 ukers tid. Da må du komme tilbake for påfyll for at jeg skal kunne perfeksjonere din permanent make up.

Det er vanskelig å vite på forhånd akkurat hvordan din hud vil holde på fargen og hvilke faktorer som kan spille inn, og det er derfor vi har påfyll inkludert i prisen.

Behandlingen anses ikke som ferdig før etter første påfyll/touch up.

Du vil få informasjon om før, under og etterbehandling ved konsultasjon og når du har fått utført permanent make up for å sikre for god før og etterbehandling.

I forkant av en time vil du også være nødt til å skrive under på et egenærkleringsskriv. Etter endt behandling vil du hos meg få ett tett oppfølging og etterbehandlingsprodukter inkludert. Enkelte kan trenge en ekstra touch up, men normalt sett kan en gå 1-3 år uten oppfriskning. Med dagens pigmenter og utstyr vil fargen gradvis forsvinne. Jeg etterfyller/tar også touch up fra andre salonger og oppretting av mislykket pmu og microblading.

Behandlinger forutsetter at du er frisk og ikke tar spesielle medisiner, spør meg gjerne om du er usikker. Behandlingene jeg tilbyr passer perfekt for deg som mangler konturer, ønsker en mer sminket look, ønsker en enklere hverdag, har ujevnheter eller fargeulikheter, Vankelig for å sminke deg eller reagerer på kosmetikk, har nedsatt syn, lider av hårtapykdommer eller medisinske årsaker for hårtap, er idrettsutøver/mosjonist, ønsker et mer våkent blikk eller liknede.

bottom of page