top of page
Behandlingspakke

Velvære pakke .: 1600kr

Inkludert avslappende massasje og Hudpleie tilpassende til din hud behov.

Vår hudpleie behandling inkl. dyp rens, peeling, aktive ingredienser, serum og krem.

OBS: må voks før eller etter 24 timer.

Vi bruker Naturlige produkter fra Selvert Thermal 

Spa Pedikyr og Manikyr: 1700kr

Inkludert Manikyr og pedikyr (friske føtter, vi pleier neglebånd). detter er en avslappende pakke. hender og fot bad, peeling, maske, krem, avsluttet behandling med olje og massasje.

Obs! ikke kom med gellac til denne behandling.

Pedikyr og manikyr med Gellac: 1500

Pedikyr til friske føtter og manikyr. Vi fokuserer i neglebånd og negler. Du får en perfekt neglebånd, og Soak off gel (Gellac) at holder ca 4 uker. 

OBS! Hvis du har Gellac fra annen salong eller våres, må ringe oss først til 92880273/48484421

Snart mamma: 140min. 2150kr

Inkludert hudpleie behandlinger tilpassende til hud behov. ansiktsmassasje, dyp rens, naturlig peeling, krem.

Inkludert Parafinbad til føtter og hender, med maske, peeling og massasje. Frukt og drikke er inkl. plus en lille gave fra oss : )

Always ready pakke:  2110kr

Vippeløft inkl. farge, farging og forming/voks av bryn. Brasiliansk, legger og lår og armehuler

Hvis du vil brynslaminering gi oss beskjed : )

Fordeler med en parafinbad:

Parafin bad er ofte tilgjengelig i spa-innstillinger som skjønnhetsbehandlinger, men parafin bad kan gjøre så mye mer. Når det gjelder smertelindring, det være seg muskuløs eller felles relatert, kan en parafinbad være akkurat hva legen bestilt. Hva er en Parafinbad?

En blokk av parafinvoks varmes opp i et bad, som er en liten elektrisk apparat som regulerer varmen ved hvilken voks er smeltet. Når voksen er i flytende form, er den delen av legemet, vanligvis hånd, fot, håndledd eller ankel er dyppet i den smeltede voks, og fjernes raskt. Eksponeringen av smeltet voks til luften forårsaker at voksen til å stivne. Mottakeren hviler i voks for en gjennomsnittlig 20-minutters tidsramme, så voksen er fjernet.
Anbefalinger

Parafinvoksbeholdere er anbefalt for en rekke plager for eksempel leddgikt, bursitt, eksem, fribromialgia, senebetennelse, fibrosistis, betennelser, muskelkramper, trøtt eller såre muskler, psoriasis, arrvev, stive ledd og tennis albue.

Når kroppen delen er hentet fra flytende voks, voks stivner. De herdede voks virker som en isolator, liming ved varmen fra voks, så vel som varmen generert fra kroppen. Varmen innkapslet av voks, kan du slappe av såre muskler og sener, redusere betennelse, og fremme sirkulasjon i verkende ledd og bindevev.
Bonus fordeler

I tillegg til sine smerter releving kvaliteter, parafinbehandlinger har skjønnhet fordeler. Parafinvoksbeholdere lindre og fukte huden, noe som gjør behandlinger gunstige for overarbeidet hender og føtter. Badekaret åpner porene som gjør at voks å belegge huden på en måte som en krem ​​er ute av stand til, noe som resulterer i umiddelbar fordel for mykere, glattere hender og føtter, og i motsetning til kremer som vaskes bort, tillater voksbeholder fuktighet å trenge inn i hud, og sel det inn, så de fuktighetsgivende fordeler sist.

bottom of page