top of page
Behandlingspakke

Velvære pakke 75min.: 1500kr

Massasje (30 minutter), Klassisk hudpleie og farging og forming av bryn.

Massasjen kan ha mange positiv effekter, som nl. a økt blodsirkulasjon, bedre elastisitet i ledd, sender og muskler. Økt lymfesirkulasjon og økt utskillelse av avfallsstoffer. Massasje stimulerer også hormosystemet og utløser osytosin, som stabiliserer nervesystemet og sterker immunforsvaret.

Klassisk hudpleie, inkl. damp, utklemming, rens, peeling av ansikt og hals. God avslappende massasje av ansikt, hals, skuldre.

Ansiktmaske tilpasser ditt behov.

Avsluttes med tilpassende kremer, produkter.

Spa Pedikyr og Manikyr: 1500kr

Fotpleie med fotbad, peeling, fotmassasje, stell av negler, pussing me fotfil, slipemaskin, fjerne tørr hud, avsluttes med fotmassasje, olje og krem.

Manikyr med mineral salt bad, peel, antiage maske forming a negler, behandling av neglebånd, massasje og avsluttes med påsmøring av negleolje, inkl. parafinbad.

inkl. frukt og drikke.

Manikyr og Pedikyr ute Gellac: 90m. 1050kr

Inkl. klassisk manikyr og pedikyr ute gellac.

Fotbad med salt, stell negler, pussing med fotfil og slipemaskin, avsluttes med fotmassasje. Polering av negler. Effektiv pleie av negler, neglebånd og hender, inkl håndkrem, massasje og negleolje.

Manikyr og Pedikyr med Gellac: 120min. 1300kr

Fotbad med salt, stell av negler, pussing med fotfil, slipemaskin, avsluttes med formassasje, olje og krem.

Effektiv pleie av negler, neglebånd og hender, inkl. håndkrem, massasje og negleolje

Snart mamma: 140min. 1900kr

Starter med farge og form av vipper og bryn, med Thuya (alle produkter er dermatologiske og oftalmologiske testet) 

Økologisk ansiktsbehandling (Maria Åkeberg) Velgjørende ansikt, legger, føtter og skuldermassasje.

Mini manikyr med gellak, avlsuttes med hender masassaje.

Inkl. frukt og drikke

Noe ekstra for en fantastik mor.

Always ready pakke: 190 min. 2550kr

Vippeløft inkl. farge, farging og forming/voks av bryn. Brasiliansk, legger og lår, Manikyr med gellak

15 minutter pausa med lunsj og drikke, inkl. lille gaver.

Spa Pakke 75 min.: 1200kr

Ink. Parafinbad føtter og hender, maske, fot og hender massasje. Klassiskhudpleie med hudebunnemassasje og nakke

Fordeler med en parafinbad:

Parafin bad er ofte tilgjengelig i spa-innstillinger som skjønnhetsbehandlinger, men parafin bad kan gjøre så mye mer. Når det gjelder smertelindring, det være seg muskuløs eller felles relatert, kan en parafinbad være akkurat hva legen bestilt. Hva er en Parafinbad?

En blokk av parafinvoks varmes opp i et bad, som er en liten elektrisk apparat som regulerer varmen ved hvilken voks er smeltet. Når voksen er i flytende form, er den delen av legemet, vanligvis hånd, fot, håndledd eller ankel er dyppet i den smeltede voks, og fjernes raskt. Eksponeringen av smeltet voks til luften forårsaker at voksen til å stivne. Mottakeren hviler i voks for en gjennomsnittlig 20-minutters tidsramme, så voksen er fjernet.
Anbefalinger

Parafinvoksbeholdere er anbefalt for en rekke plager for eksempel leddgikt, bursitt, eksem, fribromialgia, senebetennelse, fibrosistis, betennelser, muskelkramper, trøtt eller såre muskler, psoriasis, arrvev, stive ledd og tennis albue.

Når kroppen delen er hentet fra flytende voks, voks stivner. De herdede voks virker som en isolator, liming ved varmen fra voks, så vel som varmen generert fra kroppen. Varmen innkapslet av voks, kan du slappe av såre muskler og sener, redusere betennelse, og fremme sirkulasjon i verkende ledd og bindevev.
Bonus fordeler

I tillegg til sine smerter releving kvaliteter, parafinbehandlinger har skjønnhet fordeler. Parafinvoksbeholdere lindre og fukte huden, noe som gjør behandlinger gunstige for overarbeidet hender og føtter. Badekaret åpner porene som gjør at voks å belegge huden på en måte som en krem ​​er ute av stand til, noe som resulterer i umiddelbar fordel for mykere, glattere hender og føtter, og i motsetning til kremer som vaskes bort, tillater voksbeholder fuktighet å trenge inn i hud, og sel det inn, så de fuktighetsgivende fordeler sist.

bottom of page