top of page
Ansiktsbehandlinger:
 
Ansiktsbehandling "Servert Thermal":    900kr

Dette program er klassisk hudpleie. inkl: dyp rens, peeling, Serum med active ingredienser, ansiktsløftende massasje, hodebunnsmassasje, mask og krem tilpasse til din hud. 

Veileding av produkter etter behandling. (klassisk hudpleie)

Vi har klippekort! 

+ Pro Vitamina C program:   1280kr

Vitamina-C program: Nøytraliserer og begrenser påvirkningen av frie radikaler celleregenerering og fremmer kollagenproduksjon- 70 minutter.

inkl. dyp rens, peeling, maske, krem, serum, lifting ansikts massasje.

Aqua Fresh program:            1200kr

Aquafresh er et intelligent kosmetisk system med banebrytende ingredienser som påvirker huden fra overflaten og ned til de dypeste lagene. Den hjelper huden til å gjenopprette barrierefunksjonene sine og møter hver enkelt kundes individuelle og spesifikke. 

Hudens naturlige fuktighetsbalanse påvirkes av stress og miljøforandringer, noe som fører til at den gradvis blir dehydrert og at tegn på for tidlig aldring begynner å dukke opp.

Aquafresh er et intelligent kosmetisk system med banebrytende ingredienser som påvirker huden fra overflaten og ned til de dypeste lagene. Den hjelper huden til å gjenopprette barrierefunksjonene sine og møter hver enkelt kundes individuelle og spesifikke behov.

Splendour Program (hyaluronic serum)   80m     1450

Ekstraordinær anti-aldringslinje som synlig fyller ut og korrigerer selv de dypeste rynker og gir fukt i dybden, takket være hyaluronsyre -med høy, middels og lav molekylvekt - og vitamin B3 (Niacinamid). 

Hyaluronsyre kan binde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann og binder derfor fuktigheten i huden.

Niacinamid kan forhindre dannelsen av pigmentflekker, lindring av rosacea og sensitiv hud som fort blir rød. Niacinamid reduserer oppsamlingen av talg i porene og reduserer synligheten av dem.

Huden fremstår glatt, ung og glødende igjen. 

In all its splendour - I all sin prakt.

CELL VITALE ANTI- AGE            1400kr

med Anti-Ageing Cellulaire Programme og Anti-Ageing Cellular Eye Contour

Hudpleie program:

På din først behandling, du får hud analyse, og vår hudterapeut skal lage en hud program tilpasse til deg.

Den inkl alltid: rens, klemming av blackheads, Vapozone, manuell peeling, aktive ingredienser til din program, maske, serum, løfte massasje (ansikt), krem.. og ferdig med en lille gave til å pleie hjemme. 

Vi kombinerer forskjellige programmer, Vitamin C, Aquafresh, Splendour, CellVitale Antiage. etc.. Hver behandlinger er 1 time og 20 minutter. 

4 Behandlinger for 4222kr 

 

EN UNGDOMSKILDE FOR HUDEN 

Selvert Thermal introduserer Cell Vitale Anti- Age; en vitenskapelig basert anti-aldringsserie inneholdende plantestamceller fra Uttwiler Spätlauber, en sveitsisk eplesort som ble dyrket så langt tilbake som på 1700-tallet. Virkestoffene fra stamcellene bidrar til å bremse aldringsprosessen, stimulerer cellefornyelse og gir huden tilbake sitt ungdommelige utseende.
 

Stamceller spiller en nøkkelrolle i vedlikeholdet av ungdommelig hud på grunn av deres intense, regenererende kraft. Huden vår blir påvirket av eksponeringer for miljøgifter daglig i tillegg til naturlig aldring. Dette fører til at stamcelleaktiviteten i huden reduseres og dermed bidrar til tap av fasthet, fylde og fukt.

*OBS! Hvis du bestill en program (ikke klassisk hudpleie) voks og nap av bryn må bestilles 24 timer før. Må trykkes på pakkepris: vipper eller bryn under hudpleiebehandling.

bottom of page