top of page

VÅR ANSATTE

436486170_779380917639625_6797278102023530086_n.jpg

Iselin Fellingen

Jeg ble ferdig utdannet sykepleier i 2019 og har jobbet i kommunal og privat sektor frem til klinikken åpnet. Utdanningen som estetisk sykepleier tok jeg hos Amabilis Academy. Hos Amedica AS har jeg tatt videreutdanning innen PRP behandling (platerikt plasma). 

I starten av 2024 ble jeg Team og-fagsykepleier i CAME Scandinavia. CAME tilbyr eksklusiv plastisk kirurgi behandlinger for hele kroppen. Operasjonene blir utført på en prestisjeklinikk i Spania og av ledende kirurger innenfor yrket. Pre- og Post behandling/oppfølging blir utført hos Klinikk Fellingen. 

Gjennom 10 år har jeg også tatt utdanninger innen alternativ medisin, blant annet MediYoga-terapi, energiarbeid, samtaleterapi, akupunktur og ernæring. Disse behandlingene tilbys også ved klinikken. 

I løpet av 2024 tar jeg en master training innen hudpleie, laserbehandling, plasmapen m.mer hos IR PHARMA Spania. Etter endt trening tilbyr jeg kurs for andre salonger innen disse behandlingene, samt utføre behandlinger i klinikken.

Klinikken har behandlinger innen estetiske og medisinske rynkebehandlinger, fillerbehandlinger, mesoterapi og PRP- behandling. Medisinske injeksjoner omfatter smertelindrende behandling mot blant annet migrene og tanngnissing. PRP er en unik behandling der vi benytter kroppens eget blodplasma for å regenerere huden, både i ansiktet og på kroppen. PRP injiseres også i hodebunnen for å forebygge hårtap og gi fyldigere hårvekst

Jeg er opptatt av å gi deg som klient en følelse av å være i trygge hender når du kommer til behandling. Der vi fokuserer på dine ønsker og forventninger, og ikke minst tar hensyn til din unike anatomi. Ut fra kompetansen jeg har tilegnet meg og hvordan jeg er som person, er holistisk pleie en kjerneverdi. Jeg er opptatt av helheten, der det indre og det ytre er i fokus. Mitt mål gjennom dagen er å kunne se deg som klient stråle innenfra etter din valgte behandling!

Som sykepleier og terapeut har jeg stort fokus på å holde meg oppdatert på fagkunnskap/praksis innen yrket og streber etter å gi deg som klient en følelse av å bli godt ivaretatt på alle plan.

Klinikkens ansvarlige lege er Dr.Charlotte Rasmussen. Behandlingene i klinikken blir utført av Skpl. Iselin Fellingen.

bottom of page