top of page

LASERBEHANDLING MED KARBON PEEL “HOOLYWOOD PEEL”


Karbon gel med YAG-laser renser uren hud og fjerner døde hudceller Karbon laser peeling er en rask, rimelig, effektiv og smertefri prosedyre som gjøres for å forbedre hudens utseende. Den er kjent som «Hollywood peel» og er populær blant kjendiser. Hva er carbon laseer "Hoolywood peeling"! Et populært behandling for milde til moderate hudproblemer. Karbon laser peeling er en overfladisk ansiktsbehandling som hjelper mot akne, forstørrede og tilstoppede porer, fet hud og ujevn hudtone som kommer av f. eks. solskader. Karbon laser peeling er ikke en tradisjonell kjemisk peeling. Vår sykepleier bruker en spesiell karbongel sammen med Nd:YAG picosekund- laser for å skape en peeling-effekt. Laseren trenger ikke inn i huden for dypt, så det er veldig kort restitusjonstid. Behandlingen tar cirka 30 minutter, og du kan gjenoppta vanlig aktivitet med en gang.


Hvordan fungerer den!Karbongel/krem. Først vil sykepleier bruke en mørk krem med høyt karboninnhold på huden din. Du vil sitte med den på ansiktet i flere minutter for å

la den tørke. Når kremen tørker, binder den seg til smuss, olje og andre forurensninger på overflaten av huden og dypt inne i porene. Karbon har spesielle egenskaper som gjør at den absorbere giftstoffer. Dette er en eksfolierende behandling som hjelper til med å forberede huden på de neste trinnene og tar ca. 10 min.

  • Varmende laser. Avhengig av hudtype. Du vil få laserbriller for å beskytte øynene under behandling før laserenergi tilføres ansiktet ditt. Dette varmer opp karbonet og få den til å absorbere urenheter på huden din. Dette varmer også opp de dypere hudlagene, som gir kollagen- og elastindannelse en boost og fyller ut fine linjer og rynker. Har du veldig sensitiv hud eller mørke områder med pigmenter slik som melasma, kan det hende vi hopper over dette steget.

  • Pulserende laser. Det siste trinnet er en pulserende laser med høyere effekt som legen bruker for å bryte ned karbonet. Laseren ødelegger karbonpartiklene sammen med olje, døde hudceller, bakterier eller andre urenheter i ansiktet ditt. Varmen fra prosessen signaliserer en helbredende respons i huden som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin for å få huden til å se fastere og spenstigere ut. Ettersom karbon laser peeling er en mild prosedyre, trengs det ingen bedøvelseskrem før behandlingen. Du kan reise hjem like etterpå. Hvilke hudproblemer kan behandles! Karbon laser peeling er veldig effektiv for å behandle akne. Hele prosessen arbeider for å eliminere olje, rusk og bakterier i porene, som ofte er årsaker til akne. Vi ser at det klarner opp eksisterende akne og forhindrer at nye kviser oppstår i uker eller måneder etter behandling. Den kan også redusere: redusere tegn på tidlig aldring, forbedre matt og glansløs hudfarge, tone og tekstur, redusere fine linjer og rynker, forbedre fet hud, forbedre hudstrukturen, redusere mørke flekker og pigmentering, redusere akne-arr og misfarginger, rense porer slik at man reduserer fettansamling i porene (blackheads), stramme opp utvidede porer, stimulere til nydannelse av kollagen og elastin, løfte og stramme opp hud.  1. Er det noen bivirkninger til behandlingen!


Bortsett fra lett rødhet i huden og en beskjedent prikkende følelse, er det ikke rapportert noen bivirkninger. Karbon laser peeling er smertefri med vår picosekund-laser og krever ingen nedetid! Etter prosedyren anbefaler vi at du:

  • behandler huden din forsiktig og fortsette å bruke fuktighetskrem daglig

  • bruker solkrem regelmessig med faktor SPF30+ i flere dager

  • ikke bruker produkter som inneholder retinol i minst 5 dager etter behandling

  • ikke eksfolierer eller bruker skurende eller invasive hudbehandlinger i minst 1 uke

  • bruker produkter utviklet for å bekjempe akne for å opprettholde optimale resultater hvis du har fet hud

• bruker produkter som inneholder kollagen, tar kollagentilskudd og følger en kollagenforsterkende diett hvis du har fotoaldret hud eller fine linjer Det er normalt å se noe flassing eller oppleve tørrhet i huden i noen dager.

47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page