top of page

Smerte behandlling med Muskelterpi

  • Smerter påvirker vår livskvalitet enten de er kroniske eller som følge av overbelastning eller skade. Alle ønsker behandling med lindring og som har varig effekt. Smertestillende medisiner kan ha god effekt, men over tid kan det være bedre å bruke andre metoder for å behandle smerte.

          Milan Bukejlovic tilbyr behandling av triggerpunkter med ulike metoder, helt avhengig av ha som hjelper deg best. Alle våre behandlingsløp starter med en konsultasjon

  •  

  • Bli kvitt smerter og spenninger i kroppen med en behandling som også bidrar til dyp avslapping

  • Introduksjonstilbudet består av en konsultasjon, samt to korte behandlingsmetoder som reduserer smerter og spenninger i kroppen

  • Du kan også velge mellom laserbehandling og ulike muskelbehandlinger

  • Behandlingene inklusive konsultasjon varer fra 30 min, 45  og 60 minutter

  • Behandlingen utføres alltid av muskelterapeut/fysioterapeut eller sykepleier

Relieving back muscle tension. Professional masseur massaging young man's back using Tapot

Smertebehandling med muskelterapi 

Tid pr behandling og pris: 

30m 600kr

45 m 740

60 m. 950kr

MUSKELTERAPI OG KRANIOSAKRATERAPI 

 

Kjevebehandling: Klikkende kjeve, uregelmessig åpning av munnen eller smerte i kjeven. Ca. 50 % af de sensoriske og motoriske hjerneceller relaterer til TMJ.Det psykiske henger meget sammen med kjevemuskulaturen, er vi bekymret eller sta, så spennes muskulaturen i ansiktet og kjeven.

Har vi har spendinger i kjeveleddet, kan vi ikke få sagt de ord vi gjerne vil si. Omvendt, kan vi ikke få sagt ordene vi gjerne vil si, så gir det spendinger i kjeveleddet.Problemer i hverdagen gir spenninger i kjeveleddet. Vi kjenneer uttrykket: Bite tennene sammen.
Tannsmerter kan også komme fra spendinger i muskulaturen. Manglende sirkulasjon i kjeveknoklene kan også være årsak til paratentose. Listen er lang i forhold til ulike årsaker som reflekteres i den mimiske muskulatur.

 

Rygg-bekken-ben: spesifikk behandling av bekkenløsning.

– korrigere hofteledd
– spesifikk behandling av lidelser i hofte og bekken
– behandling av betennelse i akillessenen og helspore
– utstrekning av musklene og og deres fascier
– behandle via musklenes triggerpuikter

– behandling for løpekne og dorsal fleksjon

 

Nakkesleng og "atlas" virvel behandling: Nakkespenninger, krageben, beahndling av dype nakkemuskler, nervespenninger, vevsmanipulasjon,  

Håndledd: Behandling av håndleddplager, hender karpaltunnelsyndrom, seneskjedehinnebetennelse, seneknuter og springfinger

Ryggsøylen: skoliose, lordose, hælben lidelser, 

Ansiktsbehandling: manuell behandling av punkter i bindevevslaget under huden samt også de såkalte ekte muskler i ansikt og hals, – dette i  i kombinasjon med triggerpunktbehandling på hals og kjeve samt meridianbehandling i tilknytning til hals og ansikt

Organmassasje: Organ-massasje er en meget blid, men alikevel presis og kraftfull behandling / massasje av kroppens indre organer.

Grunnidéen bak visceral (organ) release er, at et friskt og sundt organ er fritt og i bevegelse. De indre organenne våre er de eldste og mest primitive strukturer i kroppen vår, – men også blandt de mest sofistikerte. Funkjsonenen deres er intimt forbundet med vår almenn tilstand, og organene våre avspeiler meget presist kroppens egentlige tilstand.
Vi har en rekke forskjellige membraner som påvirker organene våre. Membraner av bindevev ligger rundt hvert organ, mellom organene og det strekker seg ligamenter av bindevev som binder organer til resten av kroppen. Er det spenning i noen av disse membranene, har det enkelte organ mindre bevegelse, og kan ikke fungere optimalt.
Er for eksempel bindevevet rundt organene for stramt, kan det hemme blodgjennomstrømningen som medfører at avfallsstoffer ikke transporteres tilstrekkelig godt vekk.
I forbindelse med følelsesmessig sjokk eller bilulykke kan spiserøret lage en varig krampetrekning, som igjen kan trekke  magesekken opp igjennom åpningen i mellomgulvet – som igjen førere til reflux, skade på slimhinner i halsen og skade på tannemaljen.

 

Atlas korrigering: 

utføres med 4 forskjellige metoder til å korrigere en feilstilt Atlas med det beste verktøyet som finnes! Hver metode har sine fordeler alt etter type feilstilling og symptomer. De manuelle teknikkene er meget varsomme og effektive. De kan utføres på alle, fra nyfødte til gamle. Barn som sliter med kolikk eller KISS-KID syndrom har som regel en feilstilling i Atlas. Vår Atlas justering bygger på KST-kranisosakralterapi og Osteopatiske teknikker fra seriøse kilder. Behandlingen er lett og energetisk.

Kraniosakralterapi KST. KST er særdeles velegnet til:
– Muskel – og skjelettplager
– Nakkesleng / nakkesmerter
– Svimmelhet /hodepine /Migrene

– Tinnitus, tretthet

– Hormonubalanser

– Kjevespenninger, dårlig bitefunksjon, kjeveproblematikk

– Konsentrasjonsproblemer / innlæringsproblemer

bottom of page